Monday, 23 February 2009

Upin & Ipin...



2 malam ni Ainna,Nadzmin & Affi asyik melayan citer Upin & Ipin.Aku pun join sekali.Seronok jugak citer ni,memang sesuai la ngan kanak2..di samping diselit dgn pengajaran utk budak2 ni.Jadi sape2 yg belum tgok,aku cadangkan elok gak tgok ngan anak..Tgok acapkali pun diaorag tak jemu..kalau bleh nk ulang aje..

5 comments:

yannfuad said...

wah anak2 nor da kena penangan nengok upin & ipin.. sonok citer tu kan.. mak bapak suka.. anak2 lagi la suka ya amat... sampai terhafal skrip..hihihi

Anonymous said...

best gek, sesuai utk seisi keluarga cite tu.haziq siap aku belikan baju ipin & upin tu...selalu gek tgk, ye ade byk episod.kitorg plan nak tgk wayg, tp xtau le kot2 dia nangis masuk panggung.hehhe...-umi haziq

dina said...

yup....cite tu mmg best... baru ni dh ajak dina tgk wayang... xnangis lgsg...mate tgk screen je dr awal smpi abis... lgpn rmi budak2 kecik dlm tu...baby pn ader... bawaklh,gerenti xnangis punyer!!!

cik aa said...

yann...tu psl,ari2 suruh psg,mcm x ader citer lain dah..tak laku tom & jerry.

zira,mmg best citer ni.tak ade plak kat arab ni jual baju upin& ipin.nt kl blik mlysia kena beli,sure seronok bdk2 ni.

dina,pandai tgok wayang ye..ainna,nadzmin,affi tak tau la..suka sgt tgok citer ni..

Rohani said...

pasal upin dan ipin,rumah kc dah lama dah..baju pun ada.banyak jual kat ceramah2.baju kalau beli kat ceramah..kata2 sgt bagus.cd banyok doh beli..