Wednesday, 24 September 2008

Berita baru..

Sebenarnya dah 2 ari lepas hubby aku beritahu yg start ari ni dia dh cuti raya n standby yg dia cakap ari tu cancel..yahoo!!
Maknanya peluang aku nk wat umrah bulan Ramadhan ni masih ada,moga2 impian menjadi kenyataan.Sekarang dlm proses cari hotel.Maklumlah sepuluh malam terakhir ni hotel kat Mekah memang penuh n harga melambung naik..Awal2 orang dah booking..Pengajaran untuk kami tahun2 depan booking la awal untuk mengelakkan perkara yg tidak diingini berlaku..
Tiba2 teringat plak kat kampung halaman....masa2 gini mesti sibuk dengan persiapan raya,kemas umah.Duk sini tak pikir sgt tu semua,pikir nk gi Mekah n wat umrah..
Insyaallah kalau ada rezeki kami,esok lusa ke Mekah nak wat umrah n terus beraya di sana...amiiiin..........

7 comments:

Saliza said...

Bestnya....

moga dimakbulkan Allah hajat cik aa tu. Kak za kat sini je lee....

a_Jay said...

kan dah cakap niat yang baik selalunya dimakbulkan.. Alhamdulillah..
Nanti mintak tolong doakan kami di M'sia ni ye..

dina said...

yahoo...yabeda bedu... dh start cuti raya ker?awalnye... anyway...
slamat bercuti....

Rohani said...

dOA TEK KE kc..along,angah,aisyah,anisah,adam n ammar berjaya dunia dan akhirat..dan dapat g umrah sekeluarga soon..Hapi raya day

cik aa said...

kak za,tq..nt blik yanbu,kami serang umah ka za nk mkn nasi dagang

ain,insyallah n tq very much

dina n family,sini raya cuti pnjg mcm cuti sek gitu..selamat ari raya

kak cik,utk angah dah doa ms umrah td..yg lain insyaallah.niat yg baik insyaalah Allah makbulkan..

REENAZ said...

Bila nak bertolak? Akak 2 malam terakhir ada kat Masjidilharam pas tu kami smbhyg raya kat masjidilharam. Jumpa disana

cik aa said...

kami dh ada kat mekah skrg mgkin duk sini hingga 2 syawal.tp apartment kami sewa jauh skit kena naik bas ke masjidil haram...jmpa di sana