Sunday, 21 September 2008

It's NOT a Gud News..

Petang semalam masa hubby balik keje dia bagitau yg dia kena standby dr 24hb sept hingga 3hb okt.lama tu sepuluh ari....maknanye raya ni tak leh jln jauh2 just round2 yanbu dan mungkin setakat Madinah je bleh gi kot..plan asal nk gak ke Jeddah n Mekah next week n ari raya tu.tapi bila tau berita yg TAK GUMBIRA ni,aku rasa tak ada mood daa...
dlm kepala otak ada gak mai terpikir,tak ada orang lain ke ganti hubby aku,cari la orang arab gak ke..sapa2 la,boleh aku jalan2 jauh skit raya ni..nak wat gane,dah nasib aku..moga2 ada rahmat di sebaliknye,allahualam...

9 comments:

Rohani said...

ala..rilexlah...raya manapun sama je.guane nok emeil priveci..kit

Dida... said...

Salam Perkenalan Cik Aa..

Nama panggilan serupa plak dgn spupu sy.. dah sebln lebih ye dkt Yanbu? Ok la.. atleast dpt beraya disisi suami.. hubby sy x dpt blk beraya..huhuhu... ni yg boring ni.. dah byk blog sy terjah.. terjumpa lak blog ni.. hrap perkenalan kite bkn stakat di dunia blog shj.. InsyaAllah, sy akan kesana dlm thun depan.. boleh la kite bkenalan2 dgn lbih rapat lagi.. Psst.. nak tanya, tak sayang ke berhenti kerja jd cikgu?

cik aa said...

kak cik guna email ni nooha08@yahoo.com

dida,juga salam perkenalan utk dida.saya tak berhenti just dpt cuti tanpa gaji 3 tahun.ok la duk arab 3 tahun,pastu ngajar balik cam biasa.ok,kita jumpe tahun depan ye..

dina said...

mmm...kecian...xdapat den nk nolong..bakpe?zainudin xleh cuti panjang sket ke?pas2 raya bleh g lagi...k ar.selamat berpose n slmt raye...

dina said...

eh...guane kakcik bleh comment jugok?ader internet dumoh doh ker?ke tgk kt skoloh? nk privacy,anto ke email cik ar lh...nooha08@yahoo.com...anto ke aye xpe gok.
kite privacy 2 org...huhuhu

Dida... said...

Wah.. bestnya kalu dkt tmpat keje sy pun boleh amik cuti tanpa gaji.. masalahnya x boleh.. :(
Syg gak nak berhenti kerja.. ye la, belajar penat2.. pastu kena dok umah plak.. tp demi suami.. kena la berkorban.. ya dok.. Btul kata Cik Aa.. setiap kejadian yg Allah tentukan pasti ada hikmahnya.. ni yg kna set kan minda ni awal2 spy x tkna kejutan budaya bila dah smpai dkt sana.. ye la.. org dah biasa bekerja...

a_Jay said...

Kesiannyer....
Takpe janji dapat raye ngan family kan....

REENAZ said...

Tak per, nanti akak balik dpd Makkah, kita beraya sesaama...Jgn nangis2, jgn sedih2....

OBM said...

OBM dah dapat perlepasan dari stand-by so Insyaallah kalau berkesempatan kami akan ke Mekah...Yahoooo...